Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] Excursions Subterrànies Pel Pirineu I Les Terres De Lleida (Altres natura) de Antoni Satorra Vallverdú libros ebooks

Descargar Excursions Subterrànies Pel Pirineu I Les Terres De Lleida (Altres natura) de Antoni Satorra Vallverdú Libros Gratis en EPUB, Excursions Subterrànies Pel Pirineu I Les Terres De Lleida (Altres natura) Descargar libro


📘 Lee Ahora     📥 Descargar


Excursions Subterrànies Pel Pirineu I Les Terres De Lleida (Altres natura) de Antoni Satorra Vallverdú

Descripción - Reseña del editor Aquesta guia de coves de la província de Lleida vol ser un punt de partida per al descobriment del món subterrani d'una forma inicialment fàcil. La trentena de cavitats que hi apareixen són representatives de les comarques lleidatanes, concretament de l'Alt Urgell, la Cerdanya, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Hi trobem coves que podem visitar amb tota la família i gaudir amb els menuts, altres coves una mica més complicades i també algunes en què és necessari moure's amb cordes per poder progressar. Majoritàriament, però, són fàcils d'assolir i d'accés senzill. Entre les cavitats que podem descobrir hi ha la cova Negra de Tragó, la cova dels Muricecs, la cova de les Llenes o la cova Colomera. Biografía del autor Antoni Satorra Vallverdú Nascut a Puiggròs (Garrigues) el 1955, és programador i consultor d'informàtica des del 1978; es trasllada a Lleida l'any 1984, on un dels seus companys de treball l'inicia en l'espeleologia i la passió per la muntanya. Esdevé soci del Centre Excursionista de Lleida des de llavors, i actualment n'és president. Ha fet diferents expedicions al Marroc en la recerca bioespeleològica i també s'ha mogut pels Pirineus i molts altres indrets del món fent espeleologia, descens d'engorjats, vies ferrades, raquetes, senderisme, alpinisme, etc. Ha escrit força articles als diaris Segre i La Mañana i a les revistes Ara Lleida, Grallera i Aresta. Ha publicat Excursions per la serra de Mont-roig i muntanyes veïnes (Cossetània, 2018), premiat amb el XVII Premi Vèrtex, juntament amb Joan Ramon Segura Radigales.

Detalles del Libro

  • Name: Excursions Subterrànies Pel Pirineu I Les Terres De Lleida (Altres natura)
  • Autor: Antoni Satorra Vallverdú
  • Categoria: Libros,Deporte,Excursionismo y actividades al aire libre
  • Tamaño del archivo: 12 MB
  • Tipos de archivo: PDF Document
  • Descargada: 637 times
  • Idioma: Español
  • Archivos de estado: AVAILABLE


Gratis Excursions Subterrànies Pel Pirineu I Les Terres De Lleida (Altres natura) de Antoni Satorra Vallverdú PDF [ePub Mobi] Gratis

Excursions Subterrànies Pel Pirineu I Les Terres De Lleida ~ Sinopsis de: "Excursions subterrànies pel Pirineu i les Terres de Lleida" Aquesta guia de coves de la província de Lleida vol ser un punt de partida per al descobriment del món subterrani d'una forma inicialment fàcil.

EXCURSIONS SUBTERRANIES PEL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA ~ EXCURSIONS SUBTERRANIES PEL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA de ANTONI SATORRA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Excursions subterrànies pel Pirineu i les terres de Lleida ~ Excursions subterrànies pel Pirineu i les terres de Lleida, libro de . Editorial: Cossetania. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

Antoni Satorra publica un llibre d’excursions subterrànies ~ Antoni Satorra, fill de Puiggròs i actual president del Centre Excursionista Lleida [v. SomEsports, 8], acaba de publicar Excursions subterrànies pel Pirineu i les Terres de Lleida (Cossetània Edicions), una guia per conèixer les coves d'aquest territori i iniciar-se en el món de l'espeleologia.

10 travesses circulars pels Pirineus - Descobrir.cat ~ Aquest ‘trekking’ passa pel Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural Regional dels Pirineus Ariejans. Muntanyes de Llibertat us ofereix la possibilitat d’acostar-vos a aquestes muntanyes tot seguint els camins de l’exili republicà de la Guerra Civil Espanyola i els dels jueus que fugien de l’Holocaust nazi.

Viatge Universal pel Pirineu. Per terres de L'Alta ~ Aquest VIATGE UNIVERSAL PEL PIRINEU, que consta de deu volums, trenca les fronteres oficials i ens ofereix una visió personal i contemporània de la muntanya, a través de personatges únics i irrepetibles, espais gairebé de pel·lícula i vivències inesborrables.

25 EXCURSIONS IMPRESCINDIBLES PEL PARC NATURAL DE L’ALT ~ 25 excursions imprescindibles pel parc natural de l’alt pirineu Published on Sep 21, 2016 El Parc Natural de l’Alt Pirineu, el més gran de Catalunya, es concentra sobretot al Pallars Sobirà .

PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU, 25 EXCURSIONS ~ El Parc Natural de l Alt Pirineu, el més gran de Catalunya, es concentra sobretot al Pallars Sobirà, però també a l Alt Urgell. En aquest llibre ens proposem de recollir-ne tota la bellesa i heterogeneïtat amb un ventall d excursions pensades tant per als senderistes esporàdics com per als més experts.

50 ITINERARIS D ESQUI DE MUNTANYA PEL PIRINEU CATALA ~ 50 ITINERARIS D ESQUI DE MUNTANYA PEL PIRINEU CATALA de PITO COSTA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

2- L'ALTA CERDANYA, PER TERRES DE -VIATGE UNIVERSAL PEL ~ 5- EL PALLARS JUSSÀ, PER TERRES DE. -VIATGE UNIVERSAL PEL PIRINEU OBIOLS, JOAN Aquest VIATGE UNIVERSAL PEL PIRINEU trenca les fronteres oficials i ens ofereix una visió personal i contemporània de la muntanya, a través de personatges únics i irrepetibles, espais de pel·lícula i vivències inesborrables.«Baixo per la route nationale, o carretera nacional 20, per la via turmentada del .

EXCURSIÓ PARC NATURAL ALT PIRINEU 3 HORES ~ Una de les millors i més boniques excursions de senderisme que es poden realitzar al Pirineu sense desnivells. Una activitat apta per a tots els públics ja que és una ruta completament plana; ens portarà a descobrir un dels racons únics del Pirineu com só

Excursions de Senderisme als Pirineus - Pirineu Emoció ~ Excursions de Senderisme als Pirineus. Les nostres propostes de senderisme pels Pirineus li permetran viure per vostè mateix els camins més autèntics del Prepirineu i el Pirineu Català. Li portarem el seu equipatge entre els allotjaments de la seva travessia. Li facilitem tota l’informació al detall, així com documentació sobre el viatge.

Viatge Universal pel Pirineu. Per terres de El Pallars ~ Viatge Universal pel Pirineu. Per terres de. El Pallars Jussà. El gran mar geològic. Model 978-84-947550-4-0

Excursions de senderisme a les Terres - Natura i Cultura ~ SENDERISME A LES TERRES DE GAIÀ. Aquestes excursions conviden a descobrir paisatges amb identitat. També antigues edificacions gairebé mil·lenàries a través de la frontera natural que suposà el riu Gaià i que fou coneguda com la Marca Extrema.

Arxius de Pirineu oriental - D'excursió per Catalunya ~ Situació geogràfica: Pirineu Oriental Punt de sortida: Refugi d’Ulldeter Durada total: 4h 22m Desnivell: 572 m Alçada mínima: 2121 m Alçada màxima: 2675 m Distància: 9,73 Km Track gps: Si Segueix llegint

Excursions pel Pirineu català - Dialnet ~ Excursions pel Pirineu català. Información General. Autores: Antoni Añó Editores: Bilbo : Sua, 1996 Año de publicación: 1996 País: España Idioma: catalán ISBN: 84-8216-037-0

Excursions a les Terres de Ponent amb nens - totnens ~ Les Terres de Ponent és una regió natural al voltant de la ciutat de Lleida, que comprèn les comarques de la depressió central, situades a les conques fluvials del Segre i el Cinca.En formen part les comarques del Segrià, la Noguera, el Pla d'Urgell, l'Urgell, la Segarra i les Garrigues.També inclou les comarques aragoneses del Baix Cinca i la Llitera, a la Franja.

10 de les millors atraccions naturals de les Terres de l ~ 10 de les millors atraccions naturals de les Terres de l'Ebre 1. La Via Verda: La Via Verda és una ruta amb una gran accessibilitat on podem descobrir ponts, aqüeductes, túnels o antigues estacions de tren reconstruïdes mentre es gaudeix dels paisatges. Aquests varien però sempre tenen el fil conductor de la naturalesa.

Excursions escollides per les Terres de l'Ebre, Priorat i ~ Excursions escollides per les Terres de l'Ebre, el Priorat i el Matarranya. Els amants de l’excursionisme, el cicloturisme i el senderisme esteu de sort perque aquest territori està ple de PRs (petits recorreguts) i és travessat per importants GRs (grans recorreguts).

EXCURSIONS A PEU PEL BAIX LLOBREGAT - Libros de montaña y ~ Aquesta guia proposa 20 excursions i caminades per les serres i massissos que conformen la comarca del Baix Llobregat. A l'hora de confeccionar aquest conjunt d'excursions, la pauta principal ha estat treure's del cap la falsa idea de pensar que al Baix Llobregat, a causa de la gran quantitat de població que hi ha i del gran nombre de fàbriques i indústries existents, no hi ha gran cosa a .

Excursions guiades al Parc Natural de l'Alt Pirineu ~ Rutes amb raquetes, nordic walking, ascensió a cims, senderisme. qualsevol disciplina i qualsevol moment de l'any és perfecte per descobrir el Parc Natural de l'Alt Pirineu, un espai natural protegit situat a les comarques del Pallars Sobirà i el nord de l'Alt Urgell. Amb 69.850 hectàrees, és el parc natural més extens de Catalunya, i en les seves serralades hi trobem les alçades .

YouTrack - Aventura pel Pirineu ~ Aventura pel Pirineu . 07-08-2019 23:06:46 244.53 kms Distancia. 22 h 27 m Duración. 209 m Altitud Mín. 2106 m Altitud Máx. 6277 m Descenso. 5019.9 m Ascenso. 10.89 km/h Vel. Media. Tracks. Descargar. Parte Dist. Dur. . Escanea el código QR para descargar la ruta directamente en tu dispositivo.

Escapades de muntanya als Pirineus · Catalunya / Petits ~ Descobreix, a través d'una visita guiada, el procés complet per l'elaboració de la sidra. Des de la recollida de la poma, passant pel premsat, embotellat i finalment la bodega. A més, un tast de dues varietats de sidra i altres productes fets a base de la poma com a ingredient principal. L'experiència només és valida de dijous a diumenge.

la Terra Alta: rutes, excursions i sortides de natura ~ Llistat de rutes de la comarca de la Terra Alta: nom i fitxa tècnica de la ruta (tipus, nivell de dificultat, recorregut, circular, temps, inici/final, etc)

ÀREA DE LA FRANQUETA, A LA TERRA ALTA - Sortir amb nens ~ Excursions amb nens: ÀREA DE LA FRANQUETA, A LA TERRA ALTA. Excursions als estrets, al racó de corretja, la marbrera, la cova de picasso i roca llisa.